Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Čt, 11:00 -19:00 h)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.08.2021
Jsme distributoři značky SENS.ÙS (Sensus) pro Prahu s Středočeský kraj
Pro kadeřnické profesionály připravujeme prodej profesionálních řad produktů od značky SENS.ÙS (Sensus) za velkoobchodní ceny. Sekci pro naše kolegy z... číst celé
30.08.2021
Platební metody a doprava v e-shopu
Objednávky odesíláme každý den na adresy zákazníků a do výdejním míst Zásilkovny. Platba možná pouze předem na účet. Online  platby spustíme v horizon... číst celé
18.08.2021
Produkty od značky milk_shake ®
Inovativní rozvíjející se Italská značka nabízí řady tonerů a barevných kondicionérů pro prodloužení wow efektu, se kterým odcházíte z kadeřnictví. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
15.08.2021
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
Poradíme vám na co se připravit před návštěvou kadeřnického salonu a jak další návštěvu u kadeřníka oddálit vhodnou péčí o vlasy. číst celé
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
13.08.2021
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
Bez vstupní konzultace vás žádný opravdový profík dnes nenabarví a pokud na někoho takového narazíte, raději vezměte nohy na ramena. číst celé
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
02.08.2021
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
Dokonalé a vyvážené ombré s úchvatným leskem vytváří talentovaný a žádaný vlasový stylista Mounir a také my v kadeřnickém studiu Elvis. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • ………....
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
15.08.2021
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
Poradíme vám na co se připravit před návštěvou kadeřnického salonu a jak další návštěvu u kadeřníka oddálit vhodnou péčí o vlasy. číst celé
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
13.08.2021
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
Bez vstupní konzultace vás žádný opravdový profík dnes nenabarví a pokud na někoho takového narazíte, raději vezměte nohy na ramena. číst celé
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
02.08.2021
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
Dokonalé a vyvážené ombré s úchvatným leskem vytváří talentovaný a žádaný vlasový stylista Mounir a také my v kadeřnickém studiu Elvis. číst celé
Unikátní projekt "DEN NAVÍC" v kadeřnictví
06.04.2020
Unikátní projekt "DEN NAVÍC" v kadeřnictví
"DEN NAVÍC" je unikátní projekt na finanční pomoc nemocným nebo postiženým dětem, který realizujeme ve spolupráci Život dětem o.p.s číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vlasy s příběhem © 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz