Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Čt, 11:00 -19:00 h)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.08.2021
Jsme distributoři značky SENS.ÙS (Sensus) pro Prahu s Středočeský kraj
Pro kadeřnické profesionály připravujeme prodej profesionálních řad produktů od značky SENS.ÙS (Sensus) za velkoobchodní ceny. Sekci pro naše kolegy z... číst celé
30.08.2021
Platební metody a doprava v e-shopu
Objednávky odesíláme každý den na adresy zákazníků a do výdejním míst Zásilkovny. Platba možná pouze předem na účet. Online  platby spustíme v horizon... číst celé
18.08.2021
Produkty od značky milk_shake ®
Inovativní rozvíjející se Italská značka nabízí řady tonerů a barevných kondicionérů pro prodloužení wow efektu, se kterým odcházíte z kadeřnictví. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
15.08.2021
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
Poradíme vám na co se připravit před návštěvou kadeřnického salonu a jak další návštěvu u kadeřníka oddálit vhodnou péčí o vlasy. číst celé
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
13.08.2021
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
Bez vstupní konzultace vás žádný opravdový profík dnes nenabarví a pokud na někoho takového narazíte, raději vezměte nohy na ramena. číst celé
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
02.08.2021
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
Dokonalé a vyvážené ombré s úchvatným leskem vytváří talentovaný a žádaný vlasový stylista Mounir a také my v kadeřnickém studiu Elvis. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
15.08.2021
Co byste měli vědět před návštěvou kadeřnického studia?
Poradíme vám na co se připravit před návštěvou kadeřnického salonu a jak další návštěvu u kadeřníka oddálit vhodnou péčí o vlasy. číst celé
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
13.08.2021
Jak probíhá první návštěva v našem kadeřnickém studiu?
Bez vstupní konzultace vás žádný opravdový profík dnes nenabarví a pokud na někoho takového narazíte, raději vezměte nohy na ramena. číst celé
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
02.08.2021
Toužíte po proměně od Mounira? Zastavte se u nás v kadeřnickém salonu v Praze!
Dokonalé a vyvážené ombré s úchvatným leskem vytváří talentovaný a žádaný vlasový stylista Mounir a také my v kadeřnickém studiu Elvis. číst celé
Unikátní projekt "DEN NAVÍC" v kadeřnictví
06.04.2020
Unikátní projekt "DEN NAVÍC" v kadeřnictví
"DEN NAVÍC" je unikátní projekt na finanční pomoc nemocným nebo postiženým dětem, který realizujeme ve spolupráci Život dětem o.p.s číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vlasy s příběhem © 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz